Immobiliària

Josep Cassany i Masó

Agente Inmobiliario - Aicat 7503

Périto Judicial Inmobiliario

Consultor Inmobiliaria de Empresas

Telf. 972 94 09 77

Móvil 670 38 72 85

josep@cassany.info

 

Necessitat o desitg, fet, realitat.

 

 

Sovint, pendre decisions en matèria d’habitatge i propietat crea neguit en les persones que han de fer-ho doncs representen inversions economicament importants i que afectaran al futur de la família o Empresa.

 

Cobrir les necessitats i desitjos, crea dubtes en qüestions bàsiques i obliga a preguntar: quína es la millor sol.lució per a cada cas. Comprar, llogar o reformar ?

 

Encara avui, es continuen prenen decisions d’acord als consells dels familiars, amics, o bé, escoltant a les parts interessades del negoci.

 

Peró, perque en el nostre cas pot ser millor llogar que comprar, o bé, perquè no pot ser millor reformar la propietat que ja tenim ?

 

Hi ha decissions que s’haurien de pendre per qüestions econòmiques, fiscals o laborals, d’altres per a cobrir necessitats o desitjos, en tot cas, cal que no ens condicioni tota la nostra vida.

 

La meva tasca com a Consultor immobiliari es escoltar per entendre i identificar les necessitats i desitjos en materia de propietat, per tal d’assessorar, recercar i adquirir, llogar o refarmar, l’habitatge o local amb la garantia d’encert que us ofereix un equip professional d’experts immobiliaris.

 

Josep Cassany i Masó

Agent immobiliari Aicat 7503

Consultor

Cassany Consultores Inmobiliaria - Teléfonos 972 94 09 77 - 670 38 72 85 - josep@cassany.info