Compra venda d'immobles

Josep Cassany i Masó

Agente Inmobiliario - Aicat 7503

Périto Judicial Inmobiliario

Consultor Inmobiliaria de Empresas

Telf. 972 94 09 77

Móvil 670 38 72 85

josep@cassany.info

 

Compravenda de Immobles

 

Oferta de serveis per a propietaris venedors

 

Valoració´gratuïta del immoble, Valoració de mercat, confecció de Plànols Comercials, Publicitat, Marqueting promocional, Informació del procés de venda, Assessorament fiscal, Confecció de contractes i vetlla del seu compliment, gestions notarials, Altes i baixes en la contractació de serveis. Oferta de compra del seu habitatge (només per als qui han decidit adquirir un habitatge de nova promoció amb un termini de finalització de l’obra no inferior a 15 mesos) Finançament hipotecari pont Publicitat, al nostre local, a la web, als diaris i revistes locals, fulletó propi, campanyes col.lectives de bustieig massiu.

 

Oferta de serveis per a compradors, particulars i inversors.

Entrevista de presentació, informe de necessitat o desitjos, assessorament. informació de tràmits per a la compra, finançament, despeses, assegurances, reformes, tràmits i gestió de documents privats i públics, seguiment post venda, exposició de productes i serveis. Estudi de rendabilitat del lloguer i plusvalua del inmoble.

 

Oferta de serveis per a Promotors Immobiliaris

Recerca de sol edificable, estudi normatives i edificabilitat, proposta de producte a vendre segons estudi de mercat, certificat d’edificabilitat segons normatives municipals, negociació de compra i proposta de contracte de compra-venda, presentació de Técnics i Industrials, estudi del avantprojecte i proposta de modificacions d’acord a les necessitats comercials, proposta d’assegurança desenal i OCT, proposta de finançament de compra de sol i edificació, màrqueting promocional de l’edificació, planols comercials, publicitat diaris i revistes locals, retols d’obra, presentació de producte, seguiment del client, confecció de contractes, liquidacions de quantitats rebudes, servei postvenda i canalització de reclamacions.

Cassany Consultores Inmobiliaria - Teléfonos 972 94 09 77 - 670 38 72 85 - josep@cassany.info