Presentació

Josep Cassany i Masó

Agente Inmobiliario - Aicat 7503

Périto Judicial Inmobiliario

Consultor Inmobiliaria de Empresas

Telf. 972 94 09 77

Móvil 670 38 72 85

josep@cassany.info

A Cassany Consultors Immobiliària treballem per a donar resposta a totes les necessitats i desitjos que en tema de Propietat Immobiliària són requerits per vostè, la seva família o la seva Empresa.

 

Oferim un Servei Professional i una proposta innovadora.

 

Tractem cada cas de forma personalitzada i assessorem en la compravenda i lloguer de tot tipus de finques, traspassos o vendes de negoci. Proposem fórmules de finançament i actuem com a representants seu en les negociacions i contractacions, 'aconseguint els millors tractes i la màxima garantia jurídica.

 

Comptem amb el suport de Professionals i Tècnics (Arquitectes, Aparelladors), Fiscals (Economistes) i Jurídics (Advocats) per tal de vetllar pels interessos dels nostres clients.

Podem pressupostar, contractar i supervisar el treball de tot tipus de industrials i Empreses de serveis per garantir un bon funcionament i manteniment de la seva llar o local de negoci.

 

Com a consultors, fruït de la informació rebuda, el nostres clients poden pendre les millors decisions en la compravenda i/o lloguer de finques, la reforma, rehabilitació, decoració o el seu manteniment. També obtindrà el millor assesorament i preu en assegurances i finançament, així com, podrà tramitar qualsevol document oficial o privat d'àmbit immobiliari.

Contacteu amb nosaltres i disposeu de les sol.lucions immobiliàries personalitzades

Cassany Consultores Inmobiliaria - Teléfonos 972 94 09 77 - 670 38 72 85 - josep@cassany.info